Lot kjærlighetssorgen gå ut over golfbanen

Lot kjærlighetssorgen gå ut over golfbanen

HÆRVERK: Et avsluttet kjærlighetsforhold gikk hardt ut over Harvest Hill Golf Course. (Foto: Harvest Hill)

Harvest Hill Golf Course i Buffalo så slik ut etter at en mann måtte få ut aggresjon etter å ha blitt dumpet av kjæresten forrige uke.

WIVB melder at 23 år gamle Austin Christopehr «rånet» rundt på hull 9 på Harvest Hill Golf Course med sin bil etter å ha blitt dumpet av kjæresten. Han rakk også å ødelegge et annet treningsfelt i nærheten, og står nå overfor 50 000 dollar i skadeerstatning.

 

Det er uvisst om nettopp hvorfor Christopher lot sorgen gå ut over golfbanen, ettersom han ikke er golfspiller selv.

 

Når golfen frustrerer tyr mange til både banning og køllekasting. Christophers rånerunde viser imidlertid at golfens smerter ikke kan måle seg mot kjærlighetens følelsesmessige svingninger.

 

 

Har du vært vitne til tilfeller av grovt hærverk på en golfbane? Fortell oss i kommentarfeltet under.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.