Love hjemsøkes av nederlaget

Love hjemsøkes av nederlaget

SLITER MED SØVNEN: Davis Love har mange tanker i hodet etter Ryder Cup. (Foto: All Over Press)

Amerikanernes Ryder Cup-kaptein tenker fortsatt på forrige måneds kollaps på Medinah.

Med en ledelse på fire poeng før søndagens singelrunder, så USA ut til å komfortabelt vinne årets utgave av Ryder Cup. USA trengte bare 4,5 poeng av 12 mulige for å ta tilbake trofeet. Men europeerne ville det annerledes.

Med en utrolig sluttspurt stormet Europa inn til en utrolig seier, etter å ha vunnet søndagens singelrunder 8,5 mot 3,5.

Nederlaget har vært tungt å svelge for Davis Love, og 48-åringen sier han fortsatt hjemsøkes av nederlaget.

- Jeg sover fortsatt ikke godt. Jeg tenker fortsatt på ting. Vi vant ikke, så jeg aksepterer det. Det var likt for alle, men man begynner jo å tenke ting som "skulle jeg satt pinnen på hull 17 til venstre på søndagen i stedet for høyre, ville det utgjort en forskjell?".

Som det seg hør og bør i Ryder Cup, satte Love som hjemmelagets kaptein opp banen på forhånd. Strategiske flaggplasseringer og kortklipt rough var ment å favoriserte de langtslående amerikanerne. Men det var likevel ikke nok.

- Valget av grupperinger og slike ting, man går over det igjen og igjen. Jeg har gått frem og tilbake med ulike argumenter. Vi ønsket flaggplasseringene til til venstre og midten på greenene fordi mange av spillerne våre drawer ballen. Om jeg kunne gjort noe på nytt, ville det vært å få flere av spillerne til å tenke på hvordan man skal spille singles, og kanskje trengte pinnene å være lettere eller vanskeligere, sier Love.

(AFP)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.