Lovende start av Martens og Engzelius

Lovende start av Martens og Engzelius

Caroline Martens og Marita Engzelius har kommet godt i gang på Q-school i Florida, og har gode utgangspunkt før fortsettelsen.

Turneringen på Plantation Golf & Country Club i Venice, Florida, er andre steg i LPGA-kvalifiseringen, der de 80 beste går videre til den avgjørende kvalifiseringen i begynnelsen av desember.

Caroline Martens gikk sin første runde på par, noe som holder til en foreløpig 12. plass. To slag bak følger Oslo GKs Marita Engzelius, som med sin 74-runde ligger på en delt 41. plass i Florida.

Dersom de norske jentene kvalifiserer seg til finalen, der de 20 beste får LPGA-kortet, mens de neste 25 får såkalt conditional status. 

Det er ennå langt igjen, men Martens og Engzelius har lagt et godt grunnlag før fortsettelsen!

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.