LPGA-spiller funnet død

BARE 25 ÅR GAMMEL: Erica Blasberg ble ikke mer enn 25 år gammel. (Foto: Dave Martin, Getty Images)

Suzann Pettersen sørger over tapet av sin 25 år gamle kollega.

LPGA-spilleren Erica Blasberg ble søndag funnet død i sitt hjem. Omstendighetene er uklare, og politiet etterforsker hendelsen. Blasbergs agent Chase Callahan bekrefter dødsfallet, men vil ikke si noe om årsaken.

Blasberg har bare spilt én turnering på LPGA-touren i år, og det skjedde i Mexico under Lorena Ochoas avskjedsturnering Tres Marias Championship. Der endte hun på delt 44. plass.

Nyheten har slått ned som en bombe i golfverdenen. Suzann Pettersen sørger over tapet av sin venninne.

- Hvil i fred, Erica. Livet er altfor urettferdig. Det er altfor tidlig å dø i en alder av 25. Vi ber for deg og din familie, skriver Suzann på sin twitterprofil.

Blasberg var inne i sin sjette sesong på LPGA-touren. Hun ble proff i juni 2004, og kvalifiserte seg for touren året etter. Hennes beste plassering er en åttendeplass fra SBS Open.

- Vi er knust over å høre om Erica Blasbergs bortgang. For de fleste i verden var hun kjent som en profesjonell golfspiller, men hun var mer enn det. Hun var en fantastisk datter for sine foreldre, en omsorgsfull og lojal venn. Hun hadde et godt hjerte, var ekstremt snill og veldig takknemlig for alt hun hadde i livet. Hun levde ut sin drøm om å spille golf på det høyeste nivået på LPGA-touren, noe som har inspirert andre. Vi er stolte av Erica for alt hun har oppnådd. Dette er et smertefullt tap. Vi kommer til å savne henne, sier hennes agent i en uttalelse.

Kilde: lpga.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.