LPGA-touren til Taiwan

HJEMMEBANE: Yani Tseng får neste år muligheten til å spille en LPGA-turnering på hjemmebane. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Neste år får Taiwan en smak av LPGA-sirkuset.

LPGA-touren har slitt denne sesongen med å skaffe nok turneringer, noe som har betydd at hver turnering har stilt med særdeles sterke startfelt. Akkurat det er ingen ulempe eller noe negativt sett fra publikums ståsted, men de fleste spillerne skulle nok helst sett at de hadde flere turneringer å velge mellom.

Ikke minst hadde de nok håpet at det hadde vært enklere å skaffe nok sponsorer i USA.

Neste år skal de beste jentene i verden spille en av turneringene på LPGA-touren i Taiwan. Turneringen skal hete LPGA Taiwan Championship, og den skal foregå på Sunrise Golf & Country Club i slutten av oktober. Premiepotten i turneringen vil være på to millioner dollar.

Fra før av har LPGA-touren turneringer i Japan, Korea, Singapore og Thailand. Akkurat det er neppe noen tilfeldighet, med tanke på at spillere som Ai Miyazato (Japan), Jiyai Shin (Korea) og Yani Tseng (Taiwan) alle kjemper om den prestisjetunge førsteplassen på verdensrankingen.

Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.