Luftig premie

Luftig premie

ROMSKIP: Denne HIO-premien kan du ikke kjøre hjem selv. (Foto: European Tour/KLM Open)

KLM Opens premie for hole in one er av den uvanlige sorten.

I helgen vant en overlykkelig Graeme Storm en BMW i8. Det elektriske vidunderet var på vei til garasjen hans når Romain Wattel gjorde det samme på akkurat samme hull. Trøstepremien ble en BMW X4 i ett år. I Nederland står helt andre ting på spill.

 

Den første som får hole in one på hull 15 under KLM Open vinner en tur ut i verdensrommet med XCOR Space Expeditions. Premien er verd rundt 600.000,- En modell av fartøyet, i virkelig størrelse, skal stå ved greenen under turneringen. Vinneren får trolig ikke utdelt nøkkel til romskipet.

 

- Med denne premien vil vi gjøre folk bevisst på at verdensrommet nå er tilgjengelig for alle. Turene starter mot slutten av 2015 og vi har allerede 300 bookinger, sier Michiel Mol hos XCOR.

 

Spørsmålet nå er hvilken golfer vi har mest lyst til å sende ut i verdensrommet. Colin Montgomerie står nok på noen lister. Eller kanskje Bubba Watson.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.