Lund klar for Team Norway

Lund klar for Team Norway

Karoline Lund (18) er tatt ut på golfforbundets satsing for profesjonelle utøvere.

Lund er 18 år gammel, spiller for Losby Golfklubb og er regjerende Norgesmester i golf. Før jul kvalifiserte hun seg til Ladies European Tour i 2018, og starter proffkarrieren i Australia 1.-4. februar.

Følgende utøvere inngår i Team Norway Golf:

- Karoline Lund, Losby GK

- Celine Borge, Vestfold GK

- Mariell Bruun, Larvik GK

- Tonje Daffinrud, Vestfold GK

- Suzann Pettersen, Oslo GK

- Madelene Stavnar, Vestfold GK

- Jarand Ekeland Arnøy, Fana GK

- Elias Bertheussen, Byneset GK

- Espen Kofstad, Oslo GK

- Kristian Krogh Johannessen, Drammen GK

- Aksel Olsen, Stavanger GK

Team Norway er NGFs toppsatsing på profesjonelle utøvere som har som mål å få frem spillere som kvalifiserer seg til OL, eller etablerer seg på et høyt internasjonalt nivå. Utøvere på Team Norway får tilgang til golftrenere, fysioterapeut/fysisk trener, mentaltrener og lege. Utøvere kan i tillegg nyte godt av utstyrsavtaler med Abacus og Callaway.

Team Norway har et sportslig opplegg med fokus på treningssamlinger, primært på hovedbasen Mar Menor i Spania. I tillegg følges utøvere opp under turnering og individuell trening.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.