Lundgreen fortsatt nummer to

SOLID: Cecilie Lundgreen ligger på andreplass i Norrporten Ladies Open. (Foto: All Over Press)

Borregaard GKs Cecilie Lundgreen ligger fortsatt på 2. plass i Sverige.

Runde 2

Sundsvall kunne i dag by på vakkert sensommervær med strålende sol og vindstille. Cecilie Lundgren spilte idag tre over par, og holdt med dette andreplassen i Norrporten Ladies Open. Madeleine Augustsson leder fortsatt, men spillet var ikke av like høy klasse idag. Fire over par gjorde at ledelsen nå er på fire slag før morgendagen. Det som er gledelig er at både Caroline Martens og Cecilie Eckbo Lønning har spilt seg opp til tredjeplass med heholdsvis +2 og +1.

Tre norske og tre svensker kommer til å gå ut i de tre  lederballene i morgen. De går ut 08.48, 08,56 og 09.04.

 

Runde 1:

Cecilie Lundgreen fortsetter sitt solide spill på Nordea Tour. Hun ligger på andreplass etter første runde. Caroline Martens er på femteplass.

Sarpingen innledet med en runde på par (72), og har dermed kun ett navn over seg på leaderboardet i ukas Nordea Tour-turnering i Sverige, Norrporten Ladies Open.

I tet er Madeleine Augustsson helt overlegen. Hun ligger fem under par, og dermed også en ledelse på fem slag etter første runde. Lundgreen gjorde nok av birdies til å komme helt i ryggen på Augustsson, tre ble det totalt, men tre bogeys annulerte effekten av dem.

To slag bak Lundgreen lurer Caroline Martens på delt femteplass. I likhet med Lundgreen ble det tre birdies fredag, men fem bogeys gjør at hun er to over par. Ytterlige et slag bak finner vi turneringens tredje og siste norske spiller, Cecilie Eckbo Lønberg. Hun deler 12. plassen på +3.

Cecilie Lundgreen har i år spilt ni turneringer på Nordea Tour. På disse ni startene har det blitt fem topp ti-plasseringer. Hun har ved flere anledninger ledet før siste runde, men dessverre har det aldri holdt turneringen ut denne sesongen. Hennes beste resultat i år g r 2. plass i VW Söderbergs Ladies Masters.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.