Lundgreen nummer to i dramaavslutning

SOLID: Cecilie Lundgren tok andreplassen i Norrporten Ladies Open. (Foto: All Over Press)

Cecilie Lundgreen tok en flott andreplass i helgens Nordea Tour-turnering i Sverige. Caroline Martens endte på fjerdeplass.

Helgens Nordea Tour-turnering på Sundsvalls GK ble meget god sett med norske øyne. Cecilie Lundgreen lå på andreplass både etter første og andre runde av Norrporten Ladies Open, og hadde fire slag opp til lederen Madeleine Augustsson før siste runde. Og kampen om seieren skulle til slutt vise seg å bli meget spennende.

Ved flere anledninger i år har hun ledet før siste runde, men seieren har ikke villet komme. Heller ikke denne gang skulle seieren komme, men du verden så nærme hun var. Etter halvspilt runde ledet hun over Augustsson etter å ha gått de første ni hullene på to under par mens svensken gikk tre over. På de siste ni skulle det dessverre bli to bogeys og resten par, mens Augustsson klarte å løfte spillet da det gjaldt som mest. Før det nest siste hullet var de sammen på toppen av leaderboardet, men da Lundgreen gjorde bogey var hun plutselig ett slag bak på hull 18. Der gjorde begge par, og Augustsson kunne slippe jubelen løs med en vinnerscore på to over par. 

Uansett så er 2. plass en meget god plassering. Dette var Lundgreens andre 2. plass for sesongen, og hennes sjette topp ti-plassering på ti starter i år. Og det er ikke bare Lundgreen som har levert god golf av de norske jentene denne uka. Caroline Martens endte på fem over totalt, og tok med det en meget god fjerdeplass. Også Cecilie Eckbo Lønberg var oppe i toppen og kjempet før avslutningsrunden, men etter å ha avsluttet med syv over falt hun til delt 16. plass (+11)

Neste Nordea Tour-turnering er ATG Trophy Waxholm fra 8. til 10. september. Herrene spiller Bravo Tours Open en dag tidligere fra 7. til 9. september.

 

Fra runde 1 og 2


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.