- Må få bedre folk rundt seg

Mange har kritisert støtteapparatet til Tiger Woods for måten de har håndtert utroskapssaken på. Tidligere Ryder Cup-kaptein Bernard Gallacher hiver seg nå på.

Kraftsalve fra tidligere Ryder Cup-kaptein.

Bernard Gallacher mener Tiger Woods ikke alene er skyld for alt det negative fokuset han har fått etter en lang rekke mindre sympatiske utroskapsaffærer.
Woods har fått mye tyn etter fredagens 14 minutter lange pressekonferanse, der han la seg flatere enn en punchet ball og beklaget sidesprangene sine.
- Tiger trenger å ta mer kontroll over livet sitt og få bedre folk rundt seg, mener Gallacher. - Tiger er ydmyket, angerfull, en skygge av sitt tidligere jeg, en brutt mann. Han har gjort noen forferdelige tabber og vært svært sårbar utenfor golfbanen, og det er på det området disse mentorene og såkalte managerene hans ikke har hjulpet ham og rettledet ham, sier Gallacher, ifølge The Sun.
Woods brøt stillheten for første gang på tre måneder midt under Accenture World Match Play championship forrige uke. Accenture var en av de første sponsorene som meddelte at de ikke lenger vil samarbeide med Tiger.
- Det var et forferdelig tidspunkt å gjøre det på. Det var nesten et kynisk forsøk på å underminere hele turneringen, tordner Gallacher videre.
Woods vet ikke når han returnerer til golfbanen, men 61 år gamle Gallacher mener amerikaneren både må forandre seg profesjonelt så vel som privat.
- Vi vet at han må gjøre noe med ekteskapet sitt, men han trenger å forandre seg på golfbanen også. Han banner, kaster golfklubber, spytter. Hele livsstilen hans må forandres. Men vi må i det minste gi ham en sjanse, sier Gallacher. 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.