Mageputteren som vokser og krymper

JUSTERBAR: PING er første kølleprodusent som kommer med et godkjent justerbart skaft for mageputter. (Foto: PING Golf)

PING er første kølleprodusent som kommer med et godkjent (både R&A og USGA) justerbart skaft for mageputter. 

Tekst: Kaia Means

 

Det nye skaftet selges kun sammen med PING Nome 405-putteren, og vil komme på markedet i løpet av mai. 

 

- Det er mye viktigere at en mageputter har akkurat riktig lengde, sammenlignet med vanlige puttere, sier Mark Nichols, pro på Ballerud og importør av PING-køller. - Dette er fordi putteren er ankret i kroppen gjennom hele svingen.

 

- Jeg har ennå ikke sett putteren, sier Nichols. – Likevel kan jeg si at en justerbar mageputter vil gi kunden en perfekt køllelengde. Noen spillere liker å ha øynene rett over ballen, mens andre vil ha dem på innsiden. Noen holder putteren over bakken ved adressering, og andre adresserer med putteren på bakken. Her snakker vi kun om en ørliten justering – mens puttere generelt har forskjeller på et par centimeter, og det kan hende ingen av dem er nøyaktig riktig lengde.

 

Mens en standard mageputter er 42” vil den nye PING-modellen kunne justeres fra 37,5” til 46,5”.

 

Og for alle som har en tendens til å legge på seg og gå ned i vekt i uforutsigbare sykluser, vil putteren kunne brukes gjennom både de slanke og de tjukke periodene. Ikke verst!

 

PING-putteren vil være til salgs ved alle 35 PING-utsalg over hele Norge.

 

For mer info:

mark@nicholsgolf.no


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.