Magiske Miyazato stjal showet

ALL GRUNN TIL Å SMILE: Ai Miyazato leder Tres Marias Championship etter sin fantastiske runde torsdag. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Frekk åpningsrunde av Ai Miyazato.

Selv om denne ukens turnering på LPGA-touren for det meste handler om Lorena Ochoas farvel, var venninne og ballkompanjong Ai Miyazato frekk nok til å stjele showet under åpningsrunden av Tres Marias Championship.

22 putter
Miyazato, som har vunnet to av fire turneringer så langt på LPGA-touren, åpnet med en bogeyfri runde på hele ti slag under par (63), noe som også er banerekord. Hun trengte bare 22 putter på sin vei rundt den mexicanske banen.

- Det er alltid gøy å spille med Lorena. Jeg har spilt sammen med henne så mange ganger siden jeg ble en del av touren, men det var noe helt spesielt i dag. Lorena virker så avslappet, og det påvirket meg også. Jeg spilte avslappet, og det er nok grunnen til at jeg spilte så bra i dag, oppsummerte det japanske golfesset etterpå.

Sterkt av Ochoa
Men Lorena Ochoa var ikke stort dårligere hun. Hun åpnet med en 66-runde (banens par er 73, red.anm), og var godt fornøyd det. Hun hadde ingenting imot å dele rampelyset med Miyazato.
- Tro meg - det er bedre å spille sammen med noen som spiller bra. Vi tar aldri notis av hvordan vi slår ballen eller hvor mange birdies vi gjør. Det handler mer om kvalitetstid sammen med vennene. Det er fint for meg å dele disse øyeblikkene med dem, forklarte Ochoa, som ba spesifikt om å få spille med Mizazato og Natalie Gulbis på torsdagens og fredagens runder.LPGA-nykommer Azahara Muñoz snek seg inn mellom Miyazato og Ochoa, etter en åpningsrunde på åtte under par. Flere spillere, deriblant Michelle Wie, deler tredjeplassen med Lorena Ochoa.
Et stykke opp for de norske
De norske jentene er et stykke bak, med Marianne Skarpnord på en under par og Suzann Pettersen slaget dårligere. De har likevel alle muligheter til å klare cuten.
P.S Helen Alfredsson gjorde en hole-in-one på det 14. hullet, og endte på samme score som Skarpnord.
Kilde: lpga.com.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.