Mahan + Tutta = ledelse

I STORFORM: Suzann Pettersen fortsetter å levere varene, denne gangen i best-ball-turnering sammen med Hunter Mahan. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Suzann Pettersen og spillpartner Hunter Mahan gjør det skarpt i veldedighetsturnering.

Tutta og den amerikanske PGA-spilleren er i delt ledelse etter første dag av CVS Caremark Charity Classic mandag, en turnering der ti lag med spillere fra LPGA-touren, PGA-touren og Champions-touren deltar. Formatet er best-ball over 36 hull, og det norske golfesset storspilte sammen med sin amerikanske partner.

De er ti under par etter første dag. Det samme er Juli Inkster og Boo Weekley, i turneringen som spilles på Rhode Island Country Club.

- Suzann gjorde en herlig birdie på 17, og jeg hadde en enklere en på 18. Greenene var eksepsjonelt bra, og det er en herlig bane å spille på, nettopp fordi det går an å gjøre birdies, sa Mahan etterpå.

Brad Faxon/Rickie Fowler, Bubba Watson/Camilo Villegas, Angela Stanford/Brett Quigley, Ricky Barnes/J.B Holmes og Bill Haas/Billy Andrade deler alle tredjeplassen på åtte under par.

Kilde: golf.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.