Maks hjelp med Machspeed

Nikes nye jern er som hentet ut av en Terminator-film. Machspeed skal da også være de raskeste og lengste jernene Nike har laget.

Man kan mene hva man vil om utseendet på Nike Machspeed, og det er det nok mange som gjør, ikke minst tradisjonalistene blant oss. Det robuste metallet, den tykke topplinjen på køllebladet, det særpregete designet - i sum er det så langt unna lekre, smidde bladkøller man kan komme.

Men i likhet med Arnold Schwarzeneggers rollefigur Terminator, er da heller ikke Machspeed-jernene laget for å vinne noen skjønnhetskonkurranse.

Machspeed er laget for å hjelpe deg til å slå lengre og rettere slag. Stor masse og lavt tyngdepunkt gjør det lettere å få ballen i luften og holde den i spill på kortklipt, grønt underlag. Av nevnte grunner henvender Nike seg først og fremst til høyhandicapperen og den litt-viderekommende med disse jernene.

Nike Machspeed fås både med jernskaft og grafittskaft, i seriene 4-PW og 5-PW. Den kommer også i en egen damemodell, og er i salg fra 1. mars 2010.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.