- Man vet aldri med en franskmann

BACK IN BUSINESS: Jean Van De Velde gikk en sjeldent god runde på Europatouren torsdag. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Jean Van de Velde er tilbake.

Hva skjedde med Jean Van de Velde?

Spørsmålet er antakelig blitt stilt av mange golfinteresserte de siste årene. Torsdag dukket mannen som nå er ranket som nummer 1775 i verden, opp i Paris med en gnistrende 66-runde. Med det ligger han på en delt andreplass etter første dag av Alstom Open de France.

Bare Robert-Jan Derksen er bedre. Tre slag bedre, faktisk.

44-årige Van de Velde deltar i bare sin andre turnering for året.

- Jeg har ingen forventninger overhodet. Selv nå. Særlig nå. Men vi får se. Man vet aldri med en franskmann, sier mannen som trengte en sponsorinvitasjon for å få være med i turneringen.

Lee Westwood og Ian Poulter var lenge tvilsomme til turneringen, men begge kom seg til start og gikk på henholdsvis 70 og 72 slag. Jose Maria Olazabal, som er tilbake igjen for denne turneringen etter langvarige plager med revmatisme, åpnet med en forferdelig 82-runde, etter at han blant annet pådro seg en kvintuppel bogey på det siste hullet.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.