Manassero: - Jeg var litt nervøs

MEGET SOLID: Bare én bogey på de første 18 hullene som proff - det lover godt for Matteo Manasseros fremtid. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Matteo Manassero proffdebuterte som om han aldri skulle gjort annet.

17-åringen spilte sin første runde som proff under BMW Italian Open torsdag. I den regnutsatte turneringen gikk han rundt på to under par, etter bare en bogey, men resten par og birdies, og med det er han på en delt 19. plass.

Etter runden innrømmet han at han var en smule nervøs før start.

- Jeg er alltid det før store turneringer. Men jeg begynner å bli vant til det, og det var en god runde. Jeg spilte stødig gjennom 18 hull. Jeg er veldig fornøyd, sa han etterpå, ifølge europeantour.com.

En av dem som lot seg imponere, var Ryder Cup-kaptein Colin Montgomerie, som gikk i ball med unggutten.

- Han var veldig imponerende. Han har en stor fremtid foran seg, og jeg ønsker ham alt det beste, sa skotten.

Graeme Storm og Robert Rock leder etter første dag på fem under par.

Eirik Tage Johansen deltar også, og til tross for en kjempestart, der han lå to under par etter fire hull, endte han første dag to over par. Det betyr en 91. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.