Månelanding med stabilitet

Månelanding med stabilitet

VOLT: Nikes signaturfarge er egentlig bare selvlysende gult. Ikke overraskende får du den også i Lunar Control 3. (Foto: Nike Golf)

Tiger har sin TW sko. Suzann Pettersen var sentral i uvtiklingen av FI Impact. Nå er det Rorys tur.

Verdenseneren får riktig nok ikke en ny modell. Nike velger å knytte ham sterkere til Lunar Control serien. Han har brukt disse skoene siden han kom til Nike og den erfaringen har vært viktig i utviklingen av Lunar Control 3.

 

Bedre grep, stabilitet og kontroll er hovedfokus. Rory har en kraftfull sving og vil ha noe som gir ekstra selvtillit. Nike har løst dette blant annet med en ekstra spike og mer mønster på sålen for bedre grep. Skoen skal også være mer stabil fordi Nike har flyttet alle spikes lenger ut mot kantene på sålen som er bredere enn før.

 

Overdelen på skoen har Nikes Flywire teknologi. Det er trådene du ser langs sidene som sammen med snøringen bidrar til stabilitet. Lunar Control 3 er laget i syntetisk microfiber som er vannavstøtende.

 

 

 

 

Vi kjenner Lunar Control serien som en meget komfortabel sko rett ut fra boksen. Den har utviklet seg til å ha et stadig mer sporty preg og har funnet sin plass i Nikes sterke skokolleksjon.

 

Lunar Control 3 kommer for salg 28.november i begrenset opplag på nike.com i fargen White/Volt. Vanlig salg starter 1.januar 2015. Tilgjengelige farger er Black/Pure Platinum, PurePlatinum/Bright Crimson, White/Pure Platinum og White/Lyon Blue. Versjonen i White/Volt kommer også i januar.

 

Veiledende pris er 1600,-.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.