Mange har åpnet - flere på gang?

SNART KLAR: Slik så det ut på Larvik Golfbane lørdag 27. mars. Banen åpnet for gjester og medlemmer skjærtorsdag.

Det er endelig vår også på Østlandet. Hjelp oss i «Jakten på åpne golfbaner».

Flere baner i syd og vest har allerede åpnet. Karmøy og Egersund var først ute, tett etterfulgt av flere baner i området. Stavanger GK er nå åpen med sommergreener, det samme er Haugaland i Sveio og Husnes i Hardanger. Lørdag 27/3 åpnet Herdla som den første banen i bergensdistriktet.

Det har vært en hard vinter. Spesielt hard for oss golfere. Nå kribler det i kroppen, vi vil ut å spille. Derfor følger vi snøsmeltingen i golfriket Norge hver eneste dag. Dette ønsker vi DIN hjelp til.

De første banene har åpnet i syd og vest. Skjærtorsdag åpnet Larvik i øst, tett etterfulgt av Huseby & Hankø- Hvordan står det til ellers?

Skriv inn i kommentarfeltet under for å gi Norsk Golfs lesere en status fra ditt område, eller del din viten om andre baner som kan være spillbare.

Har du anbefalinger eller bilder fra statusen på DIN bane akkurat nå, kan også sende e-post til redaksjon@norskgolf.no.

Vi takker for alle bidrag! La oss i fellesskap finne fram til det grønne gresset!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.