Mann knivstukket på grunn av sakte spill

Mann knivstukket på grunn av sakte spill

(Illustrasjonsfoto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

61 år gamle Lee Johnson ble arrestert i Salt Lake City i Utah på lørdag etter å ha knivstukket en person på golfbanen.

Det sies at golf er en sport der alt kan skje, men noe som dette hadde vi aldri trodd vi skulle høre. Lørdag kveld ble Lee Johnson arrestert i kjølvannet av et slagsmål som brøt ut på en lokal golfbane. Det skriver kutv.com.

Det som skulle bli en rolig og avslappende kveldsrunde med kona, ble i stedet en real tålmodighetsprøve for Johnson. Han irriterte seg over en treg gruppe på hullet foran, og da de fire spillerne ikke ønsket å slippe ekteparet forbi, kokte det over for Johnson.

(Er du luta lei sakte spill? Les Norsk Golfs 30 tips for å spille raskere!)

Det brøt ut full slåsskamp før banepersonellet fikk stormet til og avbrutt bataljen. Spillerne fikk lov til å fortsette, men det tok ikke lang tid før krangelen skulle ta en ny dramatisk vending. Da Johnson og kona ble nektet å gå forbi på nytt ved hull ni, dro han opp en lommekniv og stakk en av spillerne. Johnson ble umiddelbart lagt ned i bakken av en av de andre golferne.

Politimannen Bill Wright sier til Kutv.com at den knivstukkede mannen bare fikk et lite kutt og ble sendt til sykehus uten livstruende skader. Mens vedkommende måtte tilbringe den neste natten i sykehussengen, blir det nok langt flere dager i kasjotten for Johnsons vedkommende.

Nyheten om knivstikkingen i Utah kommer bare en uke etter at følgende video ble lagt ut på Instagram, hvor to spillere i Colorado plutselig begynte å slåss midt i en golfrunde:

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.