Marianne greide cuten

FORTSATT MED: Marianne Skarpnord greide cuten i dag med en runde på par. (Foto: All Over Press)

Marianne Skarpnord spilte nok en runde på par i dag og ligger nå på 42 plass.

Hun spilte nok en runde til par, med fem birdies, tre bogies, en dobbel og resten par.Det er et stykke frem til teten. Finske Kaisa Ruutila  er i ledelsen med - 11. Det blir en spennende runde i Østerrike imorgen. Franske Caroline Afonse jager teten, ti under par, før morgendagens runde.

Runde 1:

Marianne Skarpnord ligger på 38. plass etter første runde av UNIQA Ladies Golf Open.

Ukas Ladies European Tour-turnering spilles på Fohrenwald-Wiener Neustad i Østerrike, og etter første runde har Marianne Skarpnord plassert seg et godt stykke ned på leaderboardet. Med en åpning på par (72) ligger hun fem slag bak de hele åtte spillerne som deler ledelsen.

Skarpnord fikk en knalltøff start på runden med bogey etterfulgt av en dobbelbogey på det andre og tredje hullet, før tre birdies på rappen fikk skuta tilbake på rett kjøl fra hull syv til ni. På back nine skulle det bli ytterlige to bogeys og to birdies, som gjør at hun har fire slag opp til en topp ti-plassering.

Leaderboard UNIQA Ladies Golf Open


Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.