Marianne klatret nærmere toppen

FORNØYD: En god dag for jobben for Marianne Skarpnord natt til fredag norsk tid. (Foto: Getty Images)

Laura Davies falt og Skarpnord klatret andre dag i Australia.

Det ble en god dag på jobben for Marianne Skarpnord under andre dag av Women's Australia Open natt til fredag. Sarpsborg-proffen gikk sin andre runde på 72 slag, én under par. Dermed avanserte hun mange plasser i feltet etter å ha gått de første 18 hullene to over par.

Med +1 ligger Marianne på 17. plass halvveis inn i turneringen, åtte slag bak ledende Giulia Sergas fra Italia. Veteranen Laura Davies, som ledet turneringen etter første dag, falt ned på 7. plass etter sin 76-runde.

Natt til lørdag norsk tid spilles tredje runde. Her går Marianne Skarpnord i ball med Becky Brewerton og amatøren Hyun-Soo Kim. det er drøye 500.000 kroner til vinneren av turneringen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.