Marianne mistet millionmulighet

FÅR IKKE VÆRE MED: Marianne Skarpnord får ikke delta i The Mojo 6, men har antakelig mer enn nok å tenke på i forhold til LPGA-touren. (Foto: Martin Hunter, Getty Images)

Marianne Skarpnord kunne kjempet om gigapott.

Men slik gikk det ikke.
The Mojo 6 er en særdeles lukrativ turnering som går av stabelen på Jamaica i begynnelsen av mai. Turneringen har bare 16 deltakere, og på forhånd var 15 av dem allerede tatt ut. Den siste deltakeren skulle stemmes fram på internett, og Marianne Skarpnord var altså en av kandidatene.
I forrige uke lå hun høyt oppe på listen, men det ble til slutt spanske Beatriz Recari som fikk den attråverdige billetten.
Suzann Pettersen skal imidlertid delta kraft av sin 4. plass på verdensrankingen.
P.S Marianne Skarpnord flyttet ifølge Nettavisen til Orlando denne uken. Hun debuterer på LPGA-touren under Kia Classic neste helg, en turnering Tutta for øvrig også stiller til start i.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.