Marius storspilte igjen

Ble nummer to i Sveits etter 66-runde på siste spilledag.

Marius Thorp viste nok en gang at han er på vei tilbake til gammel storform da han ble nummer to på Challengetouren i helgen. Og lenge så det også ut til å gå mot seier.

Etter en forrykende avslutningsrunde på 66 slag ledet Marius Thorp i klubbhuset. Allessandro Tadini var avhengig av å gjør birdie-birdie på de to siste hullene for å slå nordmannen. Og det gjorde han.

- Når man går 21 under par på fire runder, skal det være nok til å vinne. Men det var det ikke denne gangen. Tadini var ett slag bedre. Helt sykt, men sånn er det. Jeg får ikke gjort noe annet enn å spille godt selv, sier Marius Thorp til norskgolf.no.

For Thorp er det likevel ingen grunn til å henge med hodet. Tvert imot. En ny plassering blant de ti beste betyr at han også får spille neste ukes turnering på Challengetouren, The English Challenge, uten å "bruke opp" én av sine syv invitasjoner som nå kan spares til en senere anledning.

Helgens 2. plass betyr også over 100.000 kroner i premiepenger. Og enda viktigere: At han har stø kurs mot en sluttplassering blant de 20 beste ved sesongslutt. De 20 beste på Challengetouren får som kjent kortet til neste års Europatour.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.