Marius Thorp tilbake til golfen

Marius Thorp tilbake til golfen

NY JOBB: Marius Thorp begynner hos Oslo GK til våren. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Men ikke som spiller. Marius Thorp er ansatt som arrangement- og turneringsansvarlig i Oslo Golfklubb.

Oslo Golfklubb melder på sine nettsider at 25-åringen fra Bærum vil tiltre i stillingen i løpet av våren. 

 

Marius Thorp var en av verdens mest lovende amatørgolfere for noen år tilbake, da han blant annet vant VM for juniorer individuelt og EM for amatører. I 2006 ble han også den første nordmannen som klarte cuten i en major, under The Open Championship.

 

Etter fire år som proff la Thorp opp i 2011. Han har de to siste årene jobbet i klesbransjen, men returnerer nå til golfsporten.

 

- Jeg er veldig glad for å bli en del av teamet i Norges eldste golfklubb. Det er en ære for meg å representere Oslo Golfklubb og jeg ser frem til en spennende og innholdsrik sesong, forteller Thorp til oslogk.no.

 

- Vi gleder oss til å jobbe sammen med Marius. Hans turneringserfaring, engasjement og ståpå-vilje vil komme godt med i jobben han skal gjøre, sier daglig leder Niels Vik.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.