Martens flytter til England

Martens flytter til England

Caroline Martens har fått ny base i London. (Foto: Benjamin A. Ward)

Caroline Martens har fått ny base i England. Hun mener det har åpnet nye dører for henne.

Team Norway-spilleren har flyttet til vestsiden av London ved Buckinghamshire Golf Club, hvor alle Ladies European Tour-spillere blir automatisk tilbudt medlemskap.

– Jeg kommer til å være her mellom turneringer. Det gir meg en enda bedre mulighet til å trene mer og bedre på best mulige forhold. Jeg gjorde det fordi jeg vil gi meg selv en bedre sjanse til å gjøre satsningen riktig. Nå hadde jeg sjansen, så da måtte jeg ta den, forteller Martens til Norsk Golf, og legger til:

– Det er mye bedre forhold i England året rundt. En annen grunn er at jeg vil ta meg selv ut av alt av distraksjoner, jeg vil fokusere mer og bedre på golfen, og jeg føler jeg klarer dette bedre i England enn hjemme. Jeg for også utrolig god matching fra flere tourspillere, både herrer og damer, forklarer Martens.

Hun sier avgjørelsen om å reise til England også har et økonomisk element:

– Jeg sparer masse penger ved å ikke betale full husleie i Oslo, og det er mye lettere å finne sponsorer her enn hjemme.

Martens ligger på 41. plass på Ladies European Tours pengeliste så langt i år med drøye 200 000 innspilte kroner.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.