Martens sviktet i innspurten

Martens sviktet i innspurten

FALT: Caroline Martens kollapset i innspurten. (Foto: Getty Images)

Caroline Martens lå an til årsbeste i Xiamen Open i Kina, men kollapset på søndagens tredje og avsluttende runden.

Haga-golferen delte 12. plassen på tre under par før siste runde, bare tre slag bak lederen Connie Chen fra Sør-Afrika. Da dagen var omme hadde hun falt 20. plasser

 

Martens rundet av uken med en 77-runde, bestående av seks bogeys, en birdie og resten par. Hun endte med det +2 sammenlagt, 12 slag bak vinneren Ssu-Chia Cheng fra Taiwan.

 

2014 har ikke gått helt på skinner for Martens, som tidligere i år slet med en skadet skulder. På 15 turneringer i år har hun klart cuten i åtte av dem, med delt 16. plass som beste plassering. Hennes bestenotering på Ladies European Tour er en delt 9. plass fra 2012.

 

Martens ligger på 105. plass på Ladies European Tours Order of Merit med snaue 14 000 innspilte euro.

 

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.