Martens/Lundgreen falt ytterligere

TØFF ÅPNING: Caroline Martens (bildet) og Cecilie Lundgreen har ikke fått en drømmeåpning på European Nations Cup. (Foto: Tom Wergeland)

Det norske laget nest sist etter andre dag ev European Nations Cup.

Caroline Martens og Cecilie Lundgreen falt ytterligere én plass på andrerunden i lagturneringen European Nations Cup på La Sella i Alicante.

Det norske paret gikk på -1 i den lokale spilleformen som kalles Valencian Cup, en blanding mellom foursome og fourball. De norske jentene er på -1 også totalt. Dermed har de bare Irland bak seg på listen med 36 spillere fra 18 nasjoner.

Svenske Anna Nordqvist og Sophie Gustafsson leder turneringen på -15, to slag foran spanske Paula Marti og Tania Elosugui.

Turneringen spilles over fire dager, to dager med fourball og to dager med Valencian Cup.

Martens og Lundgreen gikk på par torsdag, blant annet etter to kostbare bogeyer på hull 7 og 16.

Turneringen arrangeres for tredje gang. Lagene kjemper om en premiepott på 325.000 euro.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.