Masters henger i en tynn tråd for Tiger

Masters henger i en tynn tråd for Tiger

Steve Stricker sier det står dårlig til med Tigers helse om dagen. (Foto: Getty Images)

– Han gjør det ikke så bra fysisk, sier tour-kollega Steve Stricker om Tigers pågående ryggproblemer.

For fem uker siden måtte Tiger Woods trekke seg fra Omega Dubai Desert Classic. Årsaken var den samme vonde ryggen som holdt ham på sidelinjen i over 16 måneder. Siden har det vært helt stille rundt Tiger.

Nå kommer de første rapportene om tilstanden til Tiger. En av Tigers nærmeste venner på touren, Steve Stricker, har vært i kontakt med Tiger den siste tiden, og det han fikk vite lover ikke bra med tanke på The Masters på Augusta, som nå bare er en måned unna.

– Han jobber hardt med ryggen, men det går ikke så bra for ham akkurat nå fysisk. Det virker som om han ikke har den samme gnisten, og det bekymrer meg. Bare måten han går på, ser ikke riktig ut. Han spaserte veldig forsiktig. Det så ikke ut som om han var klar til å spille golf, sier Stricker til Golf Channel. 

– Han må åpenbart få kroppen frisk før han kan slå igjen. Deretter kommer det til å ta litt tid etter at han kommer tilbake før han kan stole på svingen og ferdighetene sine igjen.

Skulle Tiger trekke seg fra Masters, vil det være tredje gang på fire år at han ikke stiller opp på grunn av skade.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.