Matchen mellom Tiger og Mickelson sendes på Viaplay

Matchen mellom Tiger og Mickelson sendes på Viaplay

Phil Mickelson og Tiger Woods skal duellere om ni millioner dollar til en valgfri veldedighet 23. november. (Foto: Getty Images)

23. november møtes Tiger Woods og Phil Mickelson til millionduell i Las Vegas. Nå har Viasat sikret seg rettighetene til oppvisningsmatchen.

Det har lenge versert rukter om at det har blitt jobbet i kulissene om en oppvisningsmatch mellom golfens to største stjerner, og i august ble det endelig bekreftet: Tiger Woods og Phil Mickelson skal spille om hele ni millioner dollar (!) i Las Vegas på «black friday» 23. november – dagen etter thanksgiving.

Ja, du leste riktig: ni millioner dollar for én oppvisningsmatch, det vil si bare én million dollar mindre enn bonusen som Justin Rose stakk av med da han vant FedEx Cup sammenlagt tidligere i høst.

Forrige uke ble det bekreftet at det ikke blir mulighet for vanlig publikum å følge matchen fysisk, men at billettene på Shadow Creek Golf Course forbeholdes VIPer og samarbeidspartnere.

Dermed blir den eneste anledningen for hvermansen til å følge matchen gjennom TV-sendingene, og her blir det såkalt «pay-per-view» for å få tilgang. I USA har «The Match» blitt prissatt til 19,99 dollar, cirka 167 norske kroner.

Nå skriver Christian Ramberg, programsjef for Viasats sportskanaler, at matchen kommer til å bli sendt på deres strømmetjeneste Viaplay. Han bekrefter overfor Norsk Golf at alle Viaplays sportsabonnenter får tilgang til matchen uten ekstra pay-per-view-kostnad.

 

Matchen starter klokken 21.00 norsk tid. Tiger Woods er overlegen favoritt hos spillselskapene til å vinne duellen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.