Matchet ikke guttas birdierush

NÆR NY SEIER: Suzann Pettersen og Hunter Mahan gjorde et vanvittig bra forsøk, men det var ikke godt nok til å matche Barnes/Holmes. (Arkivfoto: Hunter Martin, Getty Images)

Suzann Pettersen vant ikke CVS Caremark Charity Classic.

Men det var ikke mye om å gjøre.

Den norske jenta, som spilte sammen med Hunter Mahan, ledet best-ball-turneringen etter første dag på ti under par. De spilte ikke mye dårligere på dag to, men problemet var at Ricky Barnes og J.B Holmes spilte enda bedre.

De noterte seg blant annet for sju strake birdies på back nine. De vant til slutt med en totalscore på 21 under par. De var ett slag foran Angela Stanford og Brett Quigley, med Tutta og Mahan både på slaget og plassen etter .

Holmes og Barnes delte dermed vinnersjekken på 300.000 dollar.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.