Mathias og Cesilie vant første runde

VINNERE: Mathias L. Schjølberg (Oslo GK) og Cesilie S. Hagen (Drammen GK) sto igjen som vinnere etter årets første turnering på Titleist Tour. (Foto: Per-Lars Tonstad)

Mathias L. Schjølberg og Cesilie S. Hagen vant Titleist Tour i Stavanger.

Mathias L. Schjølberg fra Oslo GK slo Andreas F. Gjesteby (Drammen) etter omspill i årets første runde av Titleist Tour, som ble avviklet på Stavanger Golfklubbs bane i helgen.

- Jeg slet med utspillene lørdag, men søndag gikk det meste å skinner, sier Mathias, som lå hele sju slag bak Andreas Gjesteby midtveis på avslutningsrunden.

Da startet han et birdiekjør samtidig som Gjesteby slo flere utslag ut blant trærne og fikk vanskelige andreslag.

Scoren ble ikke bedre enn sju over banens par, noe som først og fremst skyldes ekstremt vanskelige spilleforhold lørdag. Da blåste det iskald vind fra alle kanter, som det av og til gjør på Stavanger-kanten.

- Men banen var utmerket. Dette er en kjempebane, skryter Mathias, en av de mest lovende juniorene i Norge.

Arrangørklubbens egen Ole Berge Ramsnes delte tredjeplassen med Kristoffer Ventura fra Moss & Rygge GK, med ti over par.

I jenteklassen vant Cesilie S. Hagen, Drammen GK, med 18 slag over banens par. Drammen-jenta var to slag foran Nicoline Engstrøm Skaug, Oslo.

- Jeg er fornøyd med seieren og spillet, men det var tungt i den sterke vinden lørdag, sier Cesilie S. Hagen.

Hun pakket seg godt inn med varme klær og lune votter, mens en del andre gikk og hutret og småskalv i vindkastene. Det blir det sjelden god golf av.

- Søndag var det mye bedre spilleforhold. Nå er vi virkelig i gang med sesongen, jeg ser fram til mange gode turneringer, sier Cesilie.

Resultater fra Titleist Tour i Stavanger


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.