McDowell jager Kaymer

FANTASTISK SESONG: Graeme McDowell har hatt en fantastisk sesong så langt, men han er ikke ferdigspilt ennå. (Foto: Ian Walton, Getty Images)

Graeme McDowell har ett mål for denne ukens Singapore Open.

Og det er å kappe inn ytterligere på Martin Kaymers forsprang i forhold til Race to Dubai. GMac gjorde en solid jobb i så måte i Andalucia Masters i Spania for to uker siden, der han nesten halverte tyskerens forsprang takket være den lukrative seieren, og nordiren håper å kunne fortsette å gi bånn gass i Singapore Open.

Kaymer har om lag 600.000 euro å gå på, men McDowell ble nummer fem i fjorårets turnering, og han føler seg trygg på at han kan fortsette storspillet på Sentosa Golf Club denne uken.

- Da jeg begynte på dette femuker lange løpet mot Race to Dubai, så jeg for meg at jeg kunne spille godt her. Etter den gode avslutningen jeg hadde her i fjor, tenkte jeg at banen passer meg bra. Dette er en viktig uke for meg i forhold til å ta igjen Martin. Målet mitt er å reise til Dubai og være så nær Martin jeg kan. En seier denne uken vil gjøre mye, sier han.

Men Martin Kaymer har ingen planer om å selge seg billig. Dessuten tror han ingen bør avskrive Lee Westwood, selv om han ikke deltar i Singapore. Verdenseneren ligger på tredjeplass når det gjelder Race to Dubai.

- Han har fortsatt en sjanse, og det er en stor premiepott i Dubai. Alt kan skje. For min egen del handler det om å konsentrere meg om meg selv. Det høres enkelt ut, men det er det eneste jeg kan gjøre.

Kilde: europeantour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.