McDowell trenger nye batterier

SLITEN: Graeme McDowell trenger å lade opp batteriene på nytt. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

US Open-mesteren trenger en pause igjen.

Graeme McDowell festet og feiret og festet og feiret etter at han gikk til topps i US Open på Pebble Beach tidligere i sesongen, og det med rette. Han var første europeer på 40 år til å vinne turneringen, det var hans første major, det store internasjonale gjennombruddet og så videre og så videre. Det ble et pent avbrekk. Store triumfer skal markeres.
Begynne forfra
Men det tæret på kreftene. Forberedelsene til The Open i forrige uke kunne vært bedre. Men nordiren endte likevel på en delt 23. plass - med blant andre Tiger Woods.
Nå ser McDowell fram til å ta enda litt mer fri før han gyver løs på store turneringer i resten av 2010-sesongen.
- Det er en ny majorvinner nå, og det tar vekk fokuset fra meg en smule. Jeg trenger å begynne litt forfra igjen, hvile og gjøre meg klar til de neste turneringene, sier McDowell til SkySports.
- Jeg kommer ikke til å gjøre så mye denne uken, ligge lavt og kanskje slå en ball på Portrush, men jeg trenger å lade om batteriene. The Open kom kanskje en uke for tidlig for meg. Jeg kunne kanskje brukt de to ukene etter Pebble Beach på en mer fornuftig måte, men man må kunne feire og kose seg også. Jeg forsøkte å fokusere under The Open, men det var vanskelig, innrømmer han.
Første stopp for McDowell er Irish Open, der han håper å finne tilbake igjen til storformen.
Klar for Ryder Cup
Seieren i US Open sikret McDowell en plass på Colin Montgomeries Ryder Cup-lag. Det blir andre gang McDowell deltar.
- Jeg er veldig opprømt med tanke på Ryder Cup. Jeg tror vi får et fantastisk lag, og Ryder Cup var ett av målene mine for året. Jeg gleder meg til å spille sammen med Rory McIlroy og vinne trofeet tilbake, sier han.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.