McIlroy årets spiller

McIlroy årets spiller

VERDIG VINNER: Rory McIlroy ble ikke overraskende kåret til årets spiller på PGA-touren. (Foto: All Over Press)

Verdenseneren ble ikke overraskende tirsdag annonsert som PGA Tour Player of the Year.

McIlroy, som vil motta The Jack Nicklaus Award etter å ha vunnet blant stemmene fra sine medspillere på touren, blir den yngste spilleren som vinner trofeet siden Tiger Woods i 1998.

 

Jason Dufner, Brandt Snedeker, Bubba Watson og Tiger Woods var de andre nominerte, men touren pleier ikke å avsløre hvor mange stemmer de ulike spillerne mottar.

 

PGA Tour-kommisjonær Tim Finchem sier i en pressemelding:

 

- Disse kåringene er gjeve for spillerne ettersom det er deres kolleger på touren som stemmer. Det er et av de største komplimentene en spiller kan motta.

 

Årets høydepunkt for McIlroy var uten tvil seieren i PGA-mesterskapet med åtte slags margin. Han vant også Honda Classic, turneringen han ble verdensener etter for første gang, og to FedEx Cup Playoffs-turneringer.

 

Andre priser nord-iren har vunnet i år er pengelistene på begge sidene av Atlanteren, samt Vardon-trofeet for tourens laveste snittscore.

 

22 år gamle John Huh, som vant Mayakoba Golf Classic i Mexico og kvalifiserte seg til Tour Champpionship i semteber ble stemt som årets nykommer, foran Charlie Beljan, Jonas Blixt, Bud Cauley og Ted Potter.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.