McIlroy dobler prislappen

McIlroy dobler prislappen

EKSKLUSIV VARE: Det koster skjorta å få Rory McIlroy til å stille opp i din turnering. (Foto: All Over Press)

Rory McIlroy sin markedsverdi øker, og det samme gjør hans rapporterte "appearance fee", som nå skal være oppe i to millioner dollar.

Dermed er han oppe med Tiger Woods, som også krever to millioner dollar for i det hele tatt å stille opp i en ny turnering.

 

Den australienske avisen Herald Sun rapporterer at Australian Open var beredt på å betale McIlroy en million dollar for å delta i turneringen, men etter at nord-iren vant sin andre major i PGA Championship i august, ble prislappen plutselig doblet, og Australian Open droppet sin interesse.

 

Med en rapportert milliard-avtale med Nike rett rundt hjørnet, 8 millioner innspilte dollar på årets PGA-tour og 5 millioner dollar fra Europa-touren, er det ikke noen tvil om at 23-åringen lever det søte liv om dagen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.