McIlroy filmet Nike-reklame med Tiger

McIlroy filmet Nike-reklame med Tiger

LAGKAMERATER? Rory McIlroy vil etter alt å dømme gi Tiger Woods selskap som Nike Golfs ansikt utad. (Foto: All Over Press)

McIlroys overgang til Nike er golfbransjens dårligst bevarte hemmelighet. Nå skal han angivelig ha spilt inn reklamefilm med Tiger Woods.

McIlroy-leiren har allerede bekreftet at kontrakten med Titleist og Acushnet termineres ved utgangen av året. Ryktene har lenge svirret om en overgang til Nike for nord-iren, som skal ha bli tilbudt en tiårskontrakt som vil gjøre McIlroy til milliardær.

Les også: Offisielt: Rory bryter med Titleist

I følge Fox Sports-journalist Robert Lusitech, har ikke McIlroy bare signert for Nike, men allerede filmet enn reklame med deres nåværende ansikt utad, Tiger Woods. FOXSports.com skriver:

"I en avtale verdt minst 200 millioner dollar, har Nike gjort verdensener Rory McIlroy til deres største stjerne.

Selv om ingen av de involverte parter har offisielt bekreftet overgangen, vet FOXSports.com at McIlroy alleredede har filmet en TV-reklame med Nike som skal sendes neste år.

Den unge nord-iren vil stå side om side med mannen som bidro til å rekruttere ham til Nike, Tiger Woods.

De to snakker sammen mens de slår selskapets kommende røde driver, og prater om hvor langt de slår den."

Les også: Nike-ryktene tiltar

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.