McIlroy fortsetter dominansen

THE SKY IS THE LIMIT: Rory McIlroy er verdens beste golfer med god margin om dagen. (Foto: All Over Press)

Rory McIlroy drar i fra på toppen av verdensrankingen. Søndag vant han sin tredje turnering på sine fire siste starter. (Se video!)

En avslutningsrunde på fem under par ga Rory McIlroy en to slags-seier i BMW Championship. Dermed fortsetter verdenseneren sin utrolige form, med å vinne sin andre strake sluttspill-turnering.

Nord-iren startet dagen ett slag bak Vijay Singh og Phil Mickelson i tet, men med den laveste scoren blant spillerne i toppen befestet han sin posisjon som verdens heteste golfer.

Tiger Woods noterte en 68-runde for å dele 4. plassen med sin landsmann Robert Garrigus. Dustin Johnson og Adam Scott fulgte ytterlige ett slag bak. For Vijay Singh gikk luften ut av ballongen. Med 73 slag avsluttet fijianeren fem bak McIlroy.

- Jeg visste at om jeg spiller slik jeg vet jeg kan at jeg kunne vinne turneringer, men at jeg skulle vinne så mange så fort hadde jeg aldri trodd skulle skje, sa McIlroy etter å ha bokført sin 10. proffseier.

- Jeg er i herlig form om dagen, og jeg skal forsøke å holde det gående så lenge som mulig. 

Seieren betyr at McIlroy nå er i "pole position" for å innkassere jackpoten på ti millioner dollar, når FedEx Cup når sitt klimaks i Tour Championship på East Lake om to uker. McIlroy sier han elsker utfordringen FedEx Cup medbringer. 

- Det er stort når de beste spiller mot hverandre hver uke. I forrige uke kjempet jeg mot Oosthuizen, Tiger og Dustin Johnson. Denne uken mot Mickelson, Westwood og Tiger. Feltene her er virkelig dype.

 

Høydepunkter

 

 

 

Seiersintervju Rory McIlroy

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.