McIlroy irritert på seg selv

TILBAKE: Rory McIlroy skal konkurrere to uker på rad, selv om han fortsatt kjenner smerter i armen. (Foto: All Over Press)

Rory McIlroy spiller igjen denne uken, men sier han fortsatt kjenner smerter i armen. På sin hjemmeside skriver han at han var dum som slo slaget som forårsaket skaden.

Den unge nord-iren returnerer til aksjon denne uken i Omega European Masters i Sveits, for første gang siden han skadet håndleddet da han slo ballen ut fra en trerot i PGA Championship. På sin hjemmeside skriver han nå at han var dum som slo slaget som gjorde at han ble skadet, og at han fortsett opplever smerter i albuen.

- Når jeg ser tilbake på det var jeg dum som slo det slaget, og på det tidspunktet trodde jeg det skulle gå bra. Det ødela for sjansene mine til å vinne årets andre major. Det var en skuffende måte å avslutte major-sesongen på, men jeg er stolt over at jeg klarte cuten og fullførte alle de fire rundene.

- Det var et snakk om stolthet, og jeg ønsket ikke å kaste inn håndkleet, skriver han.

Håndleddet hans ble i utgangspunktet skadet, men nå er det albuen som gir ubehag.

- Håndleddet er blitt helt fint, men jeg kjenner litt ømhet på utsiden av albuen. Jeg trente tre ganger i forrige uke, og etter en times tid begynte det å bli litt sårt. Men jeg kan definitivt spille. Jeg tror den smerten kommer fra kompensasjoner i svingen min da jeg spilte med skadet håndledd i US PGA Championship, skriver han.

Han forteller videre at han etter helgens turnering også planlegger å spille neste ukes KLM Open i Nederland. Målet er å klatre på verdensrankingen igjen. Han er nå nede på 6. plass, etter at han var ranket som nummer tre i verden etter at han vant på Congressional i juni.

- Hvis jeg vinner neste uke kan jeg komme opp på tredjeplass igjen, så det er et fint lite mål for meg, og jeg vil også komme nærmere de to på topp.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.