McIlroy: - Jeg er nervøs

TRENING: Rory McIlroy gleder seg til å begynne turneringen på fredag. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Rory McIlroy innrømmer at nervene tar på før Ryder Cup begynner.

Ryder Cup begynner på fredag, og for Rory McIlroys del er det første gang. Han har kroppen full av nerver, men han sier samtidig at han ikke kan vente til det hele begynner.

21-åringen er det yngste medlemmet i laget, men han har vunnet sin første PGA-turnering i år og etablert seg blant de ti beste spillerne i verden. Nordiren er klar over at atmosfæren og turneringen kan bli overveldende når han står på første tee på fredag.

- Jeg kommer antakelig til å være så nervøs som jeg noen gang har vært på en golfbane, men det er naturlig. Jeg er forberedt på det, og jeg føler at det blir en fantastisk uke, sier han til SkySports.

Mange regner med at McIlroy vil bli satt opp sammen med landsmannen Graeme McDowell, og Colin Montgomerie ga et tydelig signal om det da de europeiske spillerne gikk ut og trente tirsdag.

- Vi ville elsket å spille sammen, men det er opp til Colin å bestemme. Han velger de parene han tror vil virke best, sier McIlroy.

McDowell gjorde en suksessfull Ryder Cup-debut for to år siden, til tross for at USA vant på Valhalla. Han kan heller ikke vente med å begynne.

- Ryder Cup for to år siden var en av de mest morsomme erfaringene jeg har hatt på en golfbane, mener han.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.