McIlroy ofrer nattesøvn for å se boksekamp

McIlroy ofrer nattesøvn for å se boksekamp

TRAVEL HELG: Rory McIlroys helg ligger an til å bli av det begivenhetsrike slaget. (Foto: Getty Images)

Rory McIlroy planlegger en rundtur på over 1800 kilometer under ukens PGA-turnering for å få med seg boksematchen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacqiao.

Nord-iren lar ikke en av PGA-tourens største turneringer stå i veien for å få med seg det som har blitt promotert som et av tidenes største sportshappenings, når to av bokseverdens giganter, Floyd Mayweather og Manny Pacquiao omsider møtes til dyst i Las Vegas til helgen.

Boksekampen er mellom tredje og fjerde dag av WGC-Cadillac Match Play Championship, som i år har blitt flyttet fra Arizona-ørkenen til TPC Harding Park i San Francisco.

Det ser likevel ut til at McIlroy får sin dose ørken til helgen. Riktignok i Nevada.

Harding Park ligger snaue 92 mil unna Las Vegas. Da er det greit å hete Rory McIlroy, og kunne løpe rett fra 18. green til sitt eget privatfly for å rekke begivenheten.

Daily Mail skriver denne uken at verdenseneren har sikret seg billetter ringside til matchen som ringes i gang sent lørdag kveld. Dermed vil McIlroys forberedelser være langt fra optimale, dersom han skulle nå helt til semifinalene som slår i gang tidlig søndag morgen. Skulle han gå hele veien til finalen, vil han risikere å spille til sammen 72 hull på lørdag og søndag!

Endringer

Årets WGC-Cadillac Match Play Championship spilles med helt nytt format, ikke ulikt det man ser under fotball-VM.

Feltet på 64 mann har blitt trukket i puljer på fire og fire, der de beste i hver pulje avanserer til sluttspillet. Tiden der spillere måtte pakke kofferten etter å ha tapt sin første match er nå omme, og hele feltet er garantert å spille både torsdag og fredag.

Til gjengjeld ryker 75 prosent av feltet ut etter fredagens runder.

McIlroy har blitt trukket i den vanskeligste puljen, og skal møte amerikanerne Jason Dufner, Billy Horschel og Brandt Snedeker.

Mange øyne vil også være rettet mot den ferske Masters-vinneren Jordan Spieth. Han får en noe mykere start på turneringen, og er trukket i samme pulje som Lee Westwood, Matt Every og Mikko Illonen.

Se hele oppsettet for turneringen her 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.