McIlroy svever fortsatt

BRENNHET: Hvem kan stoppe Rory McIlroy under The Players Championship denne uken? (Foto: Streeter Lecka, Getty Images)

Rory McIlroy hadde bursdag tirsdag. Men den beste presangen fikk han allerede på søndag.

McIlroy var fortsatt høyt oppe da han, på sin egen bursdag, gikk sin første treningsrunde på Sawgrass tirsdag. Etterpå innrømmet han at han svever fortsatt i kjølvannet av sin første seier på PGA-touren, seieren i sist helgs Quail Hollow Championship, der han avsluttet på vanvittige 62 slag.
Men før turneringen hadde ikke nordiren hatt noen god sesong. Etter Masters varslet han en pause, for å finne seg selv igjen, og det tok neimen ikke lang tid før bitene var på plass. Da han møtte pressen tirsdag, forklarte han hva som fikk han motivert igjen. Han tok en titt på Ryder Cup-tabellen.
- Jeg tenkte at jeg måtte få ut fingeren, så jeg ikke skulle få noen bekymringer når det nærmer seg, sa han.
Det skal mye til å unngå McIlroy når Ryder Cup går av stabelen på Celtic Manor i oktober. Nordiren er nummer to på rankingen bak Lee Westwood. Men selv om McIlroy hadde bursdag tirsdag, ble det ingen utagerende feiring eller markering.
- Det er en stor uke. Jeg kan feste så mye jeg vil når jeg kommer hjem på mandag. Jeg tar et par øl i kveld og møter noen venner, sa han.
McIlroy hadde en følelse av at han kom til å gå i ball med Tiger Woods for første gang denne uken, men så skjedde ikke. McIlroy spiller med K.J Choi og Bill Haas, mens Tiger spiller med Ian Poulter og Hunter Mahan.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.