McIlroy tar vare på Scotty-putteren

McIlroy tar vare på Scotty-putteren

SPIONBILDE: Slik ser Rory McIlroys nye golfsett ut. (Foto: Golf Central Daily)

Golfbloggen Golf Central Daily har fått tak i bilder av Rory McIlroys nye Nike-bag. Der er alle køller bortsett fra én skiftet ut.

Bildene ble tatt på Els Club i Dubai, hvor McIlroy lader opp til neste ukes Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor han offisielt skal presenteres som Nike-spiller. I feltet er Tiger Woods, og også vår egen Espen Kofstad.

 

Nike har så langt i vinter lansert Kyle Stanley, Nick Watney, Thorbjørn Olesen, Seong Yul Noh som stallens ferskeste tilskudd, men har ventet litt ekstra med å vise frem den virkelige storfangsten.

 

Under en treningsøkt torsdag, klarte golfbloggen golfcentraldaily.com å få tatt noen nærbilder av McIlroys bag. Hans inngraverte kallenavn "Rors" på 54-graders wedgen bør være bevis godt nok på at køllene faktisk tilhører Rory.

 

I bagen ser man 15 køller. Sammen med Nikes VR II Pro-bladkøller, ser han ut til å ha valgt cavity back i toerjernet. Golf Central Daily skriver også at han har Nikes nye røde Covert-driver i bagen.

 

En Nike-kølle som ikke er med i hans nye bag er deres Method-putter. McIlroys trofaste Scotty Cameron fra Titleist med det skreddersydde firkløver-headcoveret, forblir i nord-irens bag inntil videre. McIlroy er ikke den eneste Nike-spilleren som venter med å skifte ut putteren sin. Tiger Woods har vært sponset av Nike så lenge de har vært på golfmarkedet, men begynte ikke å ta i bruk Method-putteren før andre halvdel av 2010-sesongen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.