McIlroy vil bli mer stabil

TOPP TI: Rory McIlroy er inne blant de ti beste i verden. Har han det som skal til for å kunne bli nummer én? (Foto: Stanley Chou, Getty Images)

Rory McIlroy vet hva han trenger i 2011.

Nordiren har tidvis i 2010-sesongen vist spill i ypperste verdensklasse. Han ble nummer tre både i British Open og PGA Champioship, og så hadde han den fantastiske seieren i Quail Hollow Championship der han avsluttet med en 62-runde.

Men så har han også hatt dårlige turneringer. Han har ikke vunnet på Europatouren, og på verdensrankingen har han falt ned til en 10. plass.

McIlroy mener han har gitt seg selv "noen sjanser" til å vinne i Europa i år, men i det store og hele synes han ikke at han har spilt godt nok.

- Deler av sesongen har vært bra. Jeg har svingt bra. Men så har det vært andre deler av sesongen hvor jeg ikke har fått det til. FedEx-sluttspillet, for eksempel. Så neste år håper jeg på mer stabilitet, sier McIlroy til Press Association.

På denne tiden i fjor ledet McIlroy Race to Dubai, bare for å miste seiersbonusen til Lee Westwood i den sesongavsluttende turneringen. McIlroy har ikke tjangs på den tittelen i år, men han håper å kunne avslutte med en opptur.

- Jeg begynte året på en niendeplass på verdensrankingen, og for tiden er jeg nummer ti, så i så henseende har ikke året vært spektakulært. Jeg har jobbet med et par ting de siste ukene, og hvis jeg kan fortsette med det gjennom desember og januar, kan jeg forhåpentligvis begynne 2011-sesongen og være klar, mener han.

McIlroy deltar denne uken i Dubai World Championship.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.