McIlroys vinnerbag

NY DRIVER: Titleist sin kommende 913-driver var i Rorys vinnerbag denne uken. (Foto: All Over Press)

Ny Titleist-driver i bagen for Rory da han vant helgens PGA-mesterskap på Kiawah Island.

Tekst: Christian Furu


PGA Championship var en oppvisning i mesterlig golf. Rory McIlroy viste det ingen egentlig har tvilt på - at han er like super på banen selv om han har kjæreste. Det er også en annen som er ny i Rorys liv, Titleist 913 D3 driveren. Proffene har hatt den i noen få uker og vi andre kan trolig kjøpe den fra november. Hybrid og fairwaywood i 913-serien kommer i 2013. Han holder også fast ved en 906F2. Det er faktisk veldig vanlig at proffene bruker ganske «gamle» fairwaywoods. 

 

Putteren er en Scotty Cameron Newport men litt annerledes enn den du får i butikken. Denne er laget i GSS (German Stainless Steel) som skal være mykere og ha generelt høyere kvalitet. Det finnes i forskjellige kvaliteter men det er faktisk usikkert hva Scotty bruker i putterne sine. Billig er det ikke, Scotty GSS puttere kan kjøpes på ebay men er for amatører mer et samlerobjekt.

 

Dette er Rory McIlroys bag fra PGA Championship.

 

Driver - Titleist 913D, 8.5° med Mitsubishi Diamana Prototype 70X skaft.

Fairwaywood - 906F2 (13°) og 910F (17°) med Fujikura ZCom Pro 95X skaft.

Jern - Titleist 712MB Forged 3-9 med Project X 7.0 skaft.

Wedger - Titleist Vokey SM4 (46°, 54° og 60°) med Project X 6.5 skaft.

Putter - Scotty Cameron Studio Select Newport GSS Prototype.

Ball - Titleist Pro V1x


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.