Mcllroy dropper PGA-touren

VIL VÆRE I EUROPA: Rory McIlroy har lyst til å prioritere å spille golf i Europa kommende sesong. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Rory McIlroy har bestemt seg for ikke å bli en del av PGA-touren neste år.

Det betyr at tre av verdens ti høyest rankede spillere ikke blir noe fast inventar på golfens sterkeste tour.

Mandag fortalte nordirske Rory McIlroy at han ikke ønsket å være i USA, særlig under FedEx-sluttspillet da majorturneringene var over. I sin første sesong på PGA-touren vant McIlroy Quail Hollow Championship, og endte blant de tre beste både i British Open og PGA Championship.

Fra før av har Lee Westwood og Martin Kaymer, henholdsvis nummer 1 og 3 i verden i øyeblikket, indikert at de ikke vil spille fast på USA-touren neste år.

McIlroy er for tiden ranket som nummer ni.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.