Megasøksmål fra John Daly

TAKKET NEI: De saksøkte tilbød John Daly 25.000 dollar som et plaster på såret, noe advokaten rubriserer som en fornærmelse. Foto: All Over Press

Urokråka vinner neppe mange popularitetspoeng med dette søksmålet.

John Daly forsvarte mandag sin beslutning om å be om 100 millioner dollar fra en veldedighetsorganisasjon for barn, blant andre saksøkte, fordi han skadet seg under en veldedighetsturnering i Florida i 2007.
Det skriver Palm Beach Post.
En kvinne hoppet ut rett foran Daly idet han var i ferd med å svinge.
- Daly ble skadet, noe som resulterte i store smerter, mindre bevegelighet, mentale problemer, mangelfulle evner til å nyte livet, medisinsk behandling, tap av arbeidsinntekt og svekkede muligheter til å tjene penger, heter det i søksmålet.
- Selv om han ikke lenger er en toppspiller på touren, tjener John fortsatt mye penger, sier Dalys advokat i Fort Lauderdale, William DiPetrillo, til avisen. Og legger til:
- Vi gjorde alt vi kunne for ikke å trekke inn veldedighetsorganisasjonen.
Han tenker på Children's Healthcare Charity.
De saksøkte tilbød Daly 25.000 dollar som et plaster på såret, noe advokaten rubriserer som en fornærmelse. Samtidig antyder han at Daly kan gå med på nøye seg med 25 millioner dollar.
Daly mener skaden er skyld i at han måtte stå over en rekke turneringer.
Det er for øvrig ingen hemmelighet at John Daly har slitt med pengeproblemer i lang tid.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.