Meland vil satse stort på innendørstrening 

Meland vil satse stort på innendørstrening

Meland Golfklubb ønsker å utvikle fasilitetene for å ta vare på flere av nybegynnerne. (Foto: Meland GK)

Meland Golfklubb ønsker å satse millioner på nytt hus med golfsimulatorer og tak over deler av driving rangen for å ta bedre vare på de som de rekrutterer inn til klubben.

Det skriver avisa Nordhordland i onsdagens papirutgave.

25. januar skal klubben ha et ekstraordinært årsmøte der de skal vedta om de skal satse 2,6 millioner kroner på innendørsgolf. Bakgrunnen for satsingen er at klubben de siste årene har opplevd at over halvparten av de som de klarer å rekruttere på sommersesongen, forsvinner igjen.

– Vi ønsker å beholde de vi rekrutterer om sommeren, slik at de ikke hopper av til andre idretter, forklarer Rune Mjøs, daglig leder i Meland GK til Nordhordland.

Mjøs sier at klubben allerede har fått sponsormidler fra to av medlemmene til å kjøpe inn de to første simulatorene. Nå må de hente inn 300 000 kroner til i sponsorpenger før de vil gå i gang med planene. Dersom alt går som planlagt, skal det nye bygget, som også vil ha tak over seks av utslagsmattene på treningsfeltet, være klart til sommeren.

Les også: Se hvor du kan trene innendørs i vinter 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.