Mer heder til Jiménez

HELT SJEF: Miguel Angel Jiménez er 46 år, men fortsatt kanskje golfsportens kuleste spiller. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Miguel Angel Jiménez vant månedens slag for juli.

Spanjolen, som har vunnet to ganger i år, og som også har sikret seg en plass på årets Ryder Cup-lag, tok i tillegg hjem prisen for det beste golfslaget på Europatouren i juli. Bedriften, eller slaget, skjedde under The Open i sommer da 46-åringen havnet i det berømte og beryktede Road Hole på St. Andrews.

Jiménez hadde havnet nesten inntil veggen foran den 17. greenen, og hadde ingen annen utvei, egentlig, enn å forsøke å slå ballen inn i veggen for å satse på at den rikosjetterte opp over hodet hans og ut av hindringen.

Og det klarte han.

Ikke bare klarte han det - ballen landet også på greenen.

- Jeg var mindre enn to centimeter fra veggen, og jeg hadde ikke så mange andre valg. Det var ikke noe sted å droppe ballen. Jeg tok ut sandwedgen min og håpet på flaks, for du kan aldri trene på slag som det. Jeg ble veldig glad da jeg så at ballen spratt over hodet mitt og ut på greenen, mimret Jiménez onsdag da han forberedte seg til en ny turnering på Europatouren.

Kilde: europeantour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.