Mer heder til Kaymer

BRENNHET: Martin Kaymer vinner alt han stiller opp i for tiden. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Martin Kaymer, den heteste spilleren i verden akkurat nå, blir satt enda mer pris på.

Tyske Kaymer har vunnet de tre siste turneringene han har deltatt i. Fire, hvis du tar med Ryder Cup, der han var en del av det vinnende europeiske laget.

Nå har han også gått til topps i kåringen av månedens slag for august på Europatouren. Det er andre gang denne sesongen.

Slaget det er snakk om denne gangen, er parputten på det 18. hullet under USPGA Championship. 25-åringen viste at han hadde nerver av stål, for putten sørget for at han havnet i omspill med Bubba Watson. Og i omspillet gikk Kaymer til topps.

Det var tyskerens første majortittel, og også seieren som førte han inn på Ryder Cup-laget.

Andreplassen i kåringen gikk til Edoardo Molinari, for hans lange birdieputt på den 17. greenen under den siste runden av Johnnie Walker Championship på Gleneagles. Putten mer eller mindre sikret ham en plass på Ryder Cup-laget.

Tredjeplassen gikk til Miguel Angel Jiménez, for innspillet hans på det 16. hullet under Czech Open.

På slutten av året vil alle månedens slag bli nominert til Årets Slag. Så langt har følgende spillere vunnet:

Januar: Martin Kaymer.
Februar: Ian Poulter
Mars: Noh Seung-yul
April: Lee Westwood
Mai: Luke Donald
Juni: Graeme McDowell
Juli: Miguel Angel Jiménez.
August: Martin Kaymer


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.