Mer heder til Rory McIlroy

IKKE I TOPPEN: Rory McIlroy gikk en runde over det jevne på første dag av The Players Championship. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Bursdagsgavene står i kø for Rory McIlroy.

Nordiren, som imponerte en hel golfverden med sin vanvittige 62-runde under Quail Hollow Championship sist helg, er kåret til The Race to Dubai Golfer of the Month for april. Det var naturlig nok seieren i USA som gjorde utslaget for 21-åringen.
- Jeg er henrykt over å bli beæret av Europatouren med denne prisen. Det betyr mye for meg. Jeg ser virkelig fram til å komme tilbake til Europa og konkurrere i BMW PGA Championship på Wentworth, sier McIlroy til europeantour.com.
Han innrømmer at han ikke klarer å la være å tenke på sisterunden under Quail Hollow Championship.
- Det er en runde jeg aldri vil glemme, for å være ærlig, sier han.
Det er andre gang McIlroy blir hedret med The Race to Dubai Golfer of the Month-prisen. Sist det skjedde, var i januar 2009.
Så hvordan gikk det under første runde av The Players Championship?
Ikke veldig overraskende fikk nordiren en liten reaksjon, og han gikk rundt på 73 slag - en over par. Med det er han på en delt 104. plass.
Det behøver ikke bety så mye for McIlroy. Sist helg klarte han bare så vidt cuten, men gikk likevel hen og vant.
Slikt gjør bare månedens spiller.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.